Ruitersport

Ponykampen

Van kleins af aan dromen de kleine ruitertjes en amazones van het leven in de omgeving van de paarden. Het liefst zouden ze bij de pony in de stal willen slapen. Ruitersportschool de Rekkendonken biedt jaarlijks de mogelijkheid aan kinderen tussen de 7 en 17 jaar om een midweek bij ons en de paarden te komen "wonen".


Midweek Ponykamp

Wij organiseren elke zomervakantie ponykampen voor de jeugd, van maandagmiddag tot vrijdagavond wordt er voor de kinderen een gezellig en leerzaam programma samengesteld, onder gediplomeerde begeleiding rijden de kinderen 2 uur per dag en er worden allerlei activiteiten georganiseerd zoals een modeshow met pony’s, barbecue avond, bonte avond, dierengeluidenspel en een bezoekje naar het zwembad.
Vind je kind het moeilijk om te logeren? Geen nood, ‘s avonds ophalen en ‘s morgens weer terug brengen lost alle problemen op.
De kosten voor een midweek ponykamp bedragen € 260,00 per kind.


Ponykamp voor één Dag

Regelmatig organiseren we pony dagkampen, de kinderen komen om 9 uur in de ochtend en gaan om 18.00 uur weer naar huis, de kinderen rijden 2 uur en doen daarnaast nog tal van leuke en leerzame activiteiten.
De kosten voor het pony dagkamp zijn € 50.00 per kind.
Bekijk de kalender voor de data!

 
 

Klik op afbeelding om te vergroten.