Activiteiten

Familiefeesten & Bedrijfsfeesten

Onze sfeervolle feest locatie leent zich uitstekend voor al je feesten en partijen, denk daarbij aan volledig verzorgde familiefeesten en bedrijfsfeesten maar natuurlijk ben je ook welkom voor een kop koffie met gebak en kinderfeestjes.

Onze feest locatie is centraal gelegen tussen Den Bosch, Eindhoven en Uden. Vanaf deze grote steden bent u binnen 20 minuutjes in Liempde. Maakt u zich geen zorgen over parkeergelegenheid want u kunt bij ons voor de deur parkeren. Mocht u een vergaderruimte zoeken kijk dan eens op de pagina vergaderingen en bijeenkomsten.

Activiteiten en Faciliteiten

In onze zaal kun je jezelf vermaken met de Oud Hollandse spelletjes. Deze prachtige en gezellige ruimte biedt in combinatie met de bar ruimte voor 100 gasten en is stijlvol ngericht. 

Onze feestzaal is op de begane grond en biedt plaats aan ruim 60 gasten, indien gewenst bieden wij u een prachtig uitzicht op de rijhal, in deze ruimte bevind zich tevens onze Barbecue zodat u bij regen ongestoord verder kunt genieten, is het mooi weer dan kunt u natuurlijk gebruik maken van het aangrenzende terras.

Wij beschikken over een professionele keuken waardoor het je aan niets zal ontbreken.


Klik op afbeelding om te vergroten.