Ruitersport

Pensionstalling

 

Volledige Verzorging Van Je Paard Of Pony

Je paard wordt bij ons volledig verzorgd, je hoeft alleen maar te komen rijden. De paarden gaan elke dag een dagdeel in een grote en goed omheinde paddock, bij heel slecht weer zetten wij je paard in de stapmolen i.p.v. buiten, de paarden krijgen elke dag een mooi schoon strobed, 2 keer per dag krachtvoer en 2 keer per dag gras, hooi of kuilgras (naar gelang het seizoen). Je hebt de beschikking over een ruime zadelkast of een plaats in de gezamelijke zadelkamer waar je al je spullen kwijt kunt.

Uiteraard kun je ook privéles nemen bij één van de vier gediplomeerde en ervaren instructeurs die de Rekkendonken rijk is.  

Er worden tegen een kleine vergoeding ook groepslessen voor onze pensionklanten georganiseerd, dit is niet alleen leuk voor jezelf maar ook voor je paard of pony!

Vind jij het heerlijk om een buitenrit te maken? Aleen even de weg oversteken en je rijdt zo het prachtige natuurgebied in. 

Er worden veel KNHS paarden / pony en subtop dressuurwedstrijden georganiseerd waardoor het niet nodig is om elk weekeinde met je paard op pad te gaan. Geen gesjouw met spullen, geen trailer aankoppelen…..gewoon opstappen en aanrijden ………hoe handig is dat!!


Bij Ruitersportschool de Rekkendonken staat het welzijn van je paard of pony voorop, wij werken met een team van bekende hoefsmeden en dierenartsen die er mede voor zorgen dat je paard of pony bij ons in goede handen is.


Uiteraard ben je vrij om een dierenarts of hoefsmid naar keuze uit te nodigen op ons bedrijf.

 

Kosten Voor Pensionstalling

De maandelijkse kosten voor het pension zijn € 405 ,00.  Voor shetlanders, A en B pony's hanteren wij een aangepast tarief. 


Wij kennen geen toeslagen voor het buitenzetten, gebruik van stapmolen en het plaatsen van je trailer, bij ons is het verblijf van je paard of pony All Inclusive!

Is je paard/pony bij aankomst op ons bedrijf in een slechte conditie waardoor wij moeten afwijken van het normale voederpatroon dan zullen deze extra kosten aan je doorberekend worden. 


We hebben een hele leuke enthousiaste groep pensionklanten, zowel de beginnende ruiter, de recreatieve ruiter als de wedstrijdruiters zijn bij ons van harte welkom, wij zullen er alles aan doen om het jou en je paard naar de zin te maken.


Kom gerust eens langs om kennis te maken en een kijkje te nemen op ons prachtige bedrijf.


Het stallen van je paard is op eigen risico, je kunt Ruitersportschool de Rekkendonken niet aansprakelijk stellen voor ongevallen en schade.

 
 

Klik op afbeelding om te vergroten.