Ruitersport

Persberichten

Ruitersportschool de Rekkendonken in Hotel Rules: “Dit is een hele leuke kans”

Liane Schellekens en haar nichtje Rinke Steur van Ruitersportschool de Rekkendonken in het Brabantse Liempde waren vorige week als ‘team paars’ te zien in Hotel Rules. Dit is een tv-programma van Net5, waarin koppels met een bed & breakfast elkaars onderneming verbouwen. Hun ruitersportcentrum staat bekend om het manegebedrijf, maar ook om de vele wedstrijden die ze organiseren. Lees het hele artikel in de Hoefslag.

 

Team paars: liane & rinke

Liane(50) en haar nichtje Rinke(23) runnen samen met Liane’s zus en haar ouders een grote manege en Bed and Breakfast in Liempde. Liane verzorgd de paarden maar geeft ook les. Naast haar werk bij de manege is Rinke ook sportmasseuse en heeft haar eigen praktijk. Lees meer over de deelname op Net5.nl.

 

Manege uit Liempde werd verbouwd voor Net5-programma Hotel Rules: ‘Hier zit geen verdrietige vrouw’

Toen er vorig jaar een artikel in het Brabants Dagblad verscheen over manege De Rekkendonken in Liempde, kon niemand bevroeden dat dit zou uitmonden in deelname aan het nieuw tv-programma Hotel Rules van Net5 (Talpa Networks). Naar aanleiding van dit artikel werden Liane Schellekens (49) en Rinke Steur (25) van de manege namelijk benaderd om deel te nemen aan deze realityshow. Lees het hele artikel in het Brabants Dagblad.

 

Kijktip: Manege Rekkendonken in Hotelrules

Gisteravond speelde manege De Rekkendonken de hoofdrol in het verbouwingsprogramma Hotelrules. De Liempdse manege wordt gerund door Liane Schellekens en haar nichtje Rinke Steur. De manege heeft tevens de beschikking over een bed&breakfast. Lees het hele artikel op horses.nl

 

Liane & Rinke volop aan de slag in tv-programma Hotel Rules 'Nee', wij waren écht geen klussers'

Vloeren leggen, trappen bekleden en muren verven, Dat waren de afgelopen maanden de dagelijkse bezigheden van Liane Schellekens & Rinke Steur uit Liempde. Het tweetal is inmiddels elke week te zien in het televisieprogramma Hotel Rules waarbij 5 stellen elkaars B&B gronding verbowen. Lees het hele artikel in het Brabants Centrum.

 

'Gasten horen soms even bij de familie'

'Je slaapt hier inderdaad 'naast' de paarden. De twee logeerkamers zijn weliswaar eenvoudig en authentiek, maar netjes en schoon met douche en eigen toilet. Ik heb vanmorgen de ruimten nog schoongemaakt. We draaien elke dag flink wat was." Liane Schellekens geeft een rondleiding over het terrein van Ruitersportschool De Rekkendonken in Liempde. ,,Er staan veertig paarden. Er logeert vandaag één gast in onze bed & breakfast", zegt ze. ,,De ruimten stonden leeg. We hebben de kamers pas opgeknapt. Nu brengen ze nog wat op." Lees het hele artikel in het Brabants Dagblad.