Rijvereniging Liempde

Reglement

Het is niet toegestaan je paard of pony te longeren op de terreinen van de Rekkendonken.


Bij afmelden na het verschijnen van het programma ben je RV Liempde ten alle tijde het inschrijfgeld verschuldigd.

Je kunt je vóór sluitingsdatum kosteloos afmelden via MIJN KNHS, na sluitingsdatum meldt je af d.m.v. het sturen van een email naar info@rvliempde.nl Op de wedstrijddag zelf zijn wij telefonisch bereikbaar op nummer 06 83366804.


De organisatie heeft het recht het programma te vervroegen, zorg dat je op tijd aanmeldt en vraag naar eventuele wijzigingen in het programma;


Je dient zich bij aankomst z.s.m. aan te melden bij het secretariaat, dit bevindt zich in de foyer, hier dien je het inschrijfgeld vooraf te betalen.


Voor alle basisklassen bedraagt het inschrijfgeld € 10,00 per proef, voor subtop deelnemers bedraagt het inschrijfgeld € 17,50 euro per proef.
Indien je jezelf afmeldt na sluitingsdatum, helemaal niet afmeldt of “vergeet” te betalen brengen wij € 5,00 extra in rekening als zijnde administratiekosten.


De prijsuitreiking is ongeveer 30 minuten nadat de laatste ruiter van je rubriek heeft gereden in de foyer van Ruitersportschool de Rekkendonken, protocollen worden niet ter inzage gelegd, voortijdig meegegeven en ook niet nagestuurd, als je geïnteresseerd bent in het jurycommentaar raden wij je aan even te blijven wachten tot de prijsuitreiking.


Indien je tijdens de prijsuitreiking niet aanwezig bent in de foyer, vervalt het recht op een eventueel gewonnen prijs.

Honden zijn niet toegestaan op het terrein van Ruitersportschool de Rekkendonken, ook niet op het parkeerterrein.

Personenauto's en trailers kunnen worden geparkeerd aan de zijkant van de manege en indien mogelijk op de wei daarlangs, vrachtwagens parkeren op het parkeerterrein aan de voorkant van de manege.

Vuilnis graag deponeren in de daarvoor bestemde vuilnisbakken.


Paard gepoept, ruim het zelf even op en gooi de mest niet op het parkeerterrein!!!


Op het wedstrijdterrein zijn pijlen geplaatst die je de weg wijzen naar het parkeerterrein, de losrijbanen etc..

 

Klik op afbeelding om te vergroten.