Ruitersport

Masterclass weekeinde

Masterclass Met Eigen Paard

Speciaal voor de paardenliefhebbers met een eigen paard of pony organiseren wij een Masterclass weekeinde, je komt met je paard van vrijdagmiddag tot zondagavond en geniet van een mooi en gevarieerd programma. Onder begeleiding van één van onze gediplomeerde instructeurs wordt er op vrijdag 1 uur en op zaterdag en zondag 2 uur gereden, er bestaat ook de mogelijkheid om i.p.v. een dressuurles een longeerles of een zitles te nemen, een buitenrit door onze prachtige omgeving behoort ook tot de mogelijkheden.
Je verblijft in één van onze slaapzalen of in ons vakantie appartement. Verder staat er een leuke en interessante excursie naar een collega paardenbedrijf op het programma en organiseren we voor jullie een workshop naar keuze, ‘s avonds is het heerlijk relaxen onder het genot van een drankje in onze gezellige bar of bij mooi weer op ons terras.
Daarnaast genieten jullie van een gezellige BBQ of fondue op zaterdagavond.


Je paard of pony verblijft in één van onze fijne ruime en lichte boxen met uitkijkluik en wordt natuurlijk optimaal door ons team verzorgd zodat het ook je trouwe vriend aan niets ontbreekt.

Minimaal 5 personen. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Masterclass Met Paard Van Manege De Rekkendonken

Voor de volwassen ruiters bieden wij de mogelijkheid tot het deelnemen aan een Masterclass weekeinde, je komt op vrijdagmiddag en gaat pas zondagavond weer naar huis. Even lekker weg van de kids! Onder begeleiding van één van onze gediplomeerde instructeurs wordt er op vrijdag 1 uur en op zaterdag en zondag 2 uur gereden.
Je verblijft in één van onze slaapzalen of in ons vakantie appartement. Verder staat er een leuke en interessante excursie naar een collega paardenbedrijf op het programma en organiseren we voor jullie een workshop naar keuze. ‘s Avonds is het heerlijk relaxen onder het genot van een drankje in onze gezellige bar of bij mooi weer op ons terras.
Daarnaast genieten jullie van een gezellige BBQ of fondue op zaterdagavond.

Minimaal 5 personen. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.