Ruitersport

Groepslessen

Onze groepslessen worden op leeftijd en niveau van de deelnemers ingedeeld. Er wordt gereden op dinsdagavond, woensdagmiddag/avond, donderdagavond, vrijdagavond en zaterdag overdag.


Wij werken met kwartaaltermijnen, een kwartaal bevat 13 lessen waarvan er 12 in rekening worden gebracht, als je elke week komt rijden krijg je dus één les van ons cadeau, gemiste lessen mogen op een ander tijdstip in hetzelfde kwartaal worden ingehaald mits 24 uur van tevoren afgebeld en maximaal 4 inhaallessen per kwartaal.
Het kwartaal waar de zomerstop invalt telt minder lessen.
Indien je verhinderd bent dien je jezelf telefonisch af te melden en niet per mail.

Kwartaaltermijnen worden automatisch geïncasseerd rond de 4e dag van het nieuwe kwartaal. Indien je wilt stoppen met lessen dien je uiterlijk 2 weken voor aanvang van de nieuwe termijn een daarvoor bestemd formulier in te vullen, dit formulier is verkrijgbaar aan de bar, indien je te laat opzegt blijf je het gehele nieuwe kwartaal verschuldigd. Indien wij het verschuldigde bedrag om welke reden dan ook niet van uw rekening af kunnen schrijven brengen wij €10,00 alszijnde administratiekosten in rekening. 

Indien je voor het einde van het kwartaal stopt met paardrijden dan wordt er geen geld gerestitueerd, niet gereden lessen worden dus niet vergoed en zijn ook niet door iemand anders over te nemen.


Paardrijlessen voor beginners 

Voor de beginnende kinderen zijn er speciale lessen, wij willen graag dat alle beginners gelijktijdig van start gaan, op deze manier is het voor de kinderen het leukst omdat het niveau bij aanvang van de cursus gelijk is, de kinderen krijgen op deze manier de basis van het paardrijden beter onder de knie. In het begin is het verplicht om de pony van je kind tijdens de les vast te houden, indien je dit niet zelf kunt dan mag je natuurlijk ook iemand anders regelen die dit voor je kan doen. Het vasthouden van de pony is voor de veiligheid van je kind, als je kind zich niet druk hoeft te maken over de pony kan het de leerstof makkelijker in zich opnemen en zal hij of zij vrijer met de pony om leren gaan. Je kind mag pas losgelaten worden als onze instructrice vind dat hij of zij daar klaar voor is. Veiligheid staat bij ons voorop!!!! 


Tijdens de beginnerscursus is het mogelijk een goedgekeurde veiligheidshelm bij ons te huren, je hoeft dan allen te zorgen voor een zachte goed passende legging en een paar laarzen met onderbroken zool zodat de voet niet door de stijgbeugel kan glijden. Lees meer over onze les benodigdheden bij de lesinformatie.


Bij aanvang van de eerste les krijgt je van ons een instructieboekje over paardrijden, de huisregels van Ruitersportschool de Rekkendonken en de omgangsregels m.b.t. de paarden en pony’s. Wij verzoeken je vriendelijk dit (met je kind) door te lezen!


Kosten:

De kosten voor een kwartaaltermijn voor kinderen zijn € 176,00

De kosten voor een kwartaaltermijn voor volwassenen zijn € 201,00

Indien u het kwartaal termijn per automatische incasso af laat schrijven ontvangt u van ons een korting van € 0,50 ct per les. 

De kosten zijn dan als volgt:

Kwartaaltermijn kinderen tot 16 jaar € 170,00 per Sepa incasso

Kwartaaltermijn volwassenen € 195,00 per sepa incasso

Losse lessen kinderen € 18.00
Losse lessen volwassenen € 21.50 
Extra 2e les van de week voor kinderen € 14.25 
Extra 2e les van de week voor volwassenen € 16.25
Beginnerscursus voor kinderen 6 x 30 min. € 43,50
Huur van een EN gekeurde veiligheidshelm € 1,00 per les

 
 

Klik op afbeelding om te vergroten.