Overnachten

Bed and Breakfast

Overnachten tussen de paarden!

Ruitersportschool de Rekkendonken beschikt over twee gezellige eenvoudige Bed and Breakfast verblijven, de ruimtes beschikken elk over een twee persoonsbed, een eigen badkamer met douche en wastafel, een apart toilet, slaapkamer met zitje en een terrasje gelegen in een mooie groene omgeving. Beide kamers kijken uit over een prachtige tuin en de paddocks van de paarden. De B&B's  zijn gelegen aan de hoofdrijbaan, je slaapt vlakbij de paarden, de kans dat je er een keer één hoort is niet uitgesloten, ben je op zoek naar absolute rust dan is onze B&B niet geschikt, ben je een dierenliefhebber en zoek je Brabantse gezelligheid op het platteland dan is onze accommodatie uitermate geschikt. 

Het heerlijke ontbijt wordt geserveerd in onze gezellige bar of bij mooi weer op het terras bij de bar. Het gebruik van onze midgetgolfbaan en speeltuin is voor de B&B gasten bij de prijs inbegrepen. U kunt ontbijten tussen 7.00 en 10.00 uur.  

De kosten bedragen € 65,00 per kamer per nacht incl. ontbijt en exclusief toeristenbelasting, dit is op basis van maximaal 2 personen. Tijdens het hoofdseizoen ( juli en Augustus)  bedragen de kosten      € 67,50 per kamer incl. ontbijt.

U kunt inchecken tussen 15.00 uur en 21.00 uur, het uitchecken kan tot uiterlijk 11.00 uur.

Voor  kinderen tot 12 jaar kan een bed bijgezet worden, de kosten per kind bedragen € 15,00 per nacht incl. ontbijt. 

De toeristen belasting bedraagt € 1,00 per persoon per nacht. 

Het is ook mogelijk om samen met je paard bij ons te overnachten, je huurt een all incl.box en de B&B, dat is samen puur genieten in ons prachtige natuurgebied. 

Uiteraard is het ook mogelijk te verblijven in ons vakantie appartement, informeer naar de mogelijkheden.

Klik op afbeelding om te vergroten.