Overnachten

Bed and Breakfast

Overnachten in onze luxe B&B of appartement.

Ruitersportschool de Rekkendonken beschikt over één venieuwd Bed and Breakfast verblijf en twee studio's met eigen keuken.  De ruimtes beschikken elk over een groot twee persoonsbed, een eigen badkamer met douche, WC  en wastafel, alle kamers zijn voorzien van een eigen ingang. Maak gerust gebruik van de gezamelijke tuin  en een terrasje gelegen in een mooie groene omgeving. Alle kamers kijken uit over een prachtige tuin en de buitenverblijven van de paarden. De kamers zijn gelegen aan de hoofdrijbaan, je slaapt vlakbij de paarden, de kans dat je er een keer één hoort is niet uitgesloten. Zoek je Brabantse gezelligheid op het platteland dan is onze accommodatie uitermate geschikt. 

Het heerlijke ontbijt wordt geserveerd in onze gezellige bar of bij mooi weer op het terras bij de bar. Het gebruik van onze midgetgolfbaan en speeltuin is voor de B&B gasten bij de prijs inbegrepen. U kunt ontbijten tussen 7.30 en 10.00 uur.  Reist u voor zaken en wilt u eerder ontbijten dan verzorgen wij dit de avond van tevoren op uw kamer.

De kosten voor de B&B bedragen € 75,00 per kamer per nacht incl. ontbijt en exclusief toeristenbelasting, dit is op basis van maximaal 2 personen. 

De kosten voor de luxe studio bedragen € 85,00 euro op basis van 2 personen inclusief ontbijt, het bijplaatsen van een extra bed voor kinderen  tot 16 jaar is mogelijk, de kosten voor kinderen van 3 t/m 12 jaar bedragen € 30,00 incl. ontbijt. kinderen van 13 t/m 16 jaar betalen € 35,00 incl. ontbijt, de kosten voor een kinderbedje t/m 2 jaar zijn € 10,00 per nacht.

De kosten voor ons luxe studio / appartement zijn € 90,00 per nacht inclusief ontbijt voor maximaal 2 personen. 

Zowel de studio als het appartement  zijn uitermate geschikt voor langer verblijf. Gaat u verbouwen / verhuizen en zoekt u tijdelijk vervangende woonruimte??  Onze studio en B&B kamer  zijn geschakelde ruimtes, dit is ideaal voor gezinnen tot maximaal 4 personen. 

Informeer bij Liane naar de mogelijkheden.

(0651593636)

U kunt inchecken tussen 15.00 uur en 20.00 uur, het uitchecken kan tot uiterlijk 11.00 uur.

De toeristen belasting bedraagt € 1,00 per persoon per nacht. 

Het is ook mogelijk om samen met je paard bij ons te overnachten, je huurt een all incl.box en de B&B, dat is samen puur genieten in ons prachtige natuurgebied. 

Uiteraard is het ook mogelijk te verblijven in ons vakantie appartement, informeer naar de mogelijkheden.

 

Voor het reserveren van een kort verblijf ga naar Booking.com ,  Airb&b of Bed and Breakfast.eu

 

Voor verblijf voor langere tijd kunt u persoonlijk contact opnemen, wij informeren u graag naar de mogelijkheden. 

Klik op afbeelding om te vergroten.