Activiteiten

Feesten en partijen

Onze unieke locatie leent zich uitstekend voor al je feesten en partijen, denk daarbij aan volledig verzorgde familiefeesten en bedrijfsfeesten maar natuurlijk ben je ook welkom voor een kop koffie met gebak.

Bij mooi weer kun je genieten van het buiten zijn op de 18 holes midgetgolfbaan welke is aangelegd in onze prachtige tuin.

Je kunt met je gezelschap een huifkartocht van ca. anderhalf uur gaan maken door het prachtige natuurgebied rondom Ruitersportschool de Rekkendonken, de huifkar biedt plaats aan maximaal 20 personen.

In onze Potstal kun je jezelf vermaken met de Oud Hollandse spelletjes. Deze prachtige en gezellige ruimte biedt ruimte voor 150 gasten en is ingericht in oude stijl, het geheel is aangekleed met echte oude werktuigen zodat u zich even terug in de tijd waant.

Onze feestzaal op de begane grond biedt plaats aan ruim 80 gasten, indien gewenst bieden wij u een prachtig uitzicht op de rijhal, in deze ruimte bevind zich tevens onze Barbecue zodat u bij regen ongestoord verder kunt genieten, is het mooi weer dan kunt u natuurlijk gebruik maken van het aangrenzende terras.

Wij beschikken over een professionele keuken waardoor het je aan niets zal ontbreken.

Download hier de prijslijst.2017 

Klik op afbeelding om te vergroten.