Activiteiten

Bedrijven workshops

 

Wil je een leuke activiteit met je mensen, welke ook nog eens ontzettend leerzaam is en bijdraagt aan de teamspirit, motivatie en productiviteit van je team?

Speciaal voor bedrijven, (sport-)verenigingen en of groepen die willen investeren in het welzijn van hun medewerkers of leden, hebben we de workshop “Beleven, herkennen en leren met paarden” in het leven geroepen.

We doen dit in samenwerking met de leer- en ontwikkelcoaches van Remonte, een gerenommeerd coaching bureau waar de kracht van het paard als katalysator voor ontwikkeling wordt ingezet. Voor de meeste mensen is het een uitdaging om met paarden in aanraking te komen. Ze omschrijven het als spannend, boeiend, mooi en leerzaam. Maar hoe het ook omschreven wordt – contact met paarden raakt mensen. Dit contact kunnen wij, passend aan jullie doelstelling, invullen en begeleiden naar een praktisch toepasbare ervaring. Zowel op als naast het paard is er op ons centrum veel te ontdekken over jezelf, je team en je organisatie.

Ruitersportschool De Rekkendonken verzorgt uw evenement met de juiste activiteiten, begeleiding en horeca. Neem contact op voor jullie eigen wens!